Wij maken je Keuken Kantoor Ramen Tapijt Huis Wasruimte Openbare ruimte schoon

Black Crow Cleaning

Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf dat huishoudelijke en commerciële schoonmaakdiensten aanbiedt aan klanten in heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in kantoorreiniging, woningreiniging, eindschoonmaak, dieptereiniging en na-gebouwreiniging.

Onze Diensten

Regelmatige schoonmaak

Regelmatige wekelijkse of tweewekelijkse reiniging, eenmalige diepe reiniging

Commerciële schoonmaak

Regelmatige kantoorreiniging, Restaurant Deep Clean

Na Bouwwerk

Schoonmaken als je bouw werkzaamheden laat uitvoeren

School Gyms & Sportscholen

Wij maken uw scholen, sportscholen en recreatiegebieden schoon

Forensische en misdaad scènes reiniging

Als u een noodgeval heeft, bel ons dan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

We zijn er om u te helpen schoonmaken

Over ons

We zijn niet zoals anderen, we zijn hier niet alleen voor de winst, we zijn hier voor iets meer. Wij zorgen oprecht voor het welzijn van uw instelling. We zijn niet alleen aan het schoonmaken, we nodigen positiviteit, warmte en liefde uit in uw etablissement. Een win-winrelatie is wat we nastreven. Als u tevreden bent, zijn wij ook tevreden.

Waarom voor ons kiezen?

Bij Black Crow Expert Cleaning hebben we veel aandacht voor detail en zijn we trots op al onze contracten. We zijn ervaren, bekwaam en leveren kwaliteitswerk. U kunt uw eigendommen aan ons overlaten en er zeker van zijn dat ze nog steeds precies zullen zijn zoals u ze aan ons heeft toevertrouwd. U kunt meer belangrijke activiteiten uitvoeren terwijl wij uw huizen en kantoren schoonmaken.

Corona ready!

Voor de medewerkers die op locatie werken om klanten te bedienen die essentiële services leveren, hebben we specifieke protocollen ontwikkeld om hun veiligheid en die van onze klanten te waarborgen.

Veilig werken op locatie

De Covid19-crisis heeft op veel gebieden nieuwe denkwijzen opgeroepen als het gaat om schoonmaken, ontsmetten en desinfecteren. Om een ​​druk kantoor gedesinfecteerd en veilig te houden voor zijn gebruikers, zijn nieuwe routines in de kantoorreinigingsprocedures nodig.

Wat onze klanten te zeggen hebben

"Ik kan het bedrijf Black Crow aanbevelen. Echt professionele, betrouwbare en enthousiaste mensen. Altijd met een vriendelijk woord en een glimlach! Als ze weggaan, vind je je huis schooner dan schoon. Wat wil je nog meer? U zult erg blij zijn als u voor de diensten van Black Crow kiest."
Marie-José van Gasteren
"Een fris, schoon en opgeruimd huis nadat ik thuiskom van mijn werk, daar word ik blij van. Ik ken de eigenaresse van BCC al jaren; ze is een heel gelukkige dame die van schoonmaken haar passie heeft gemaakt, en dat is precies waarom ze dat is goed in wat ze doet, daarnaast vertrouw ik haar als persoon volledig, wat ik persoonlijk belangrijk vind als het gaat om het schoonmaken van mijn huis. So I would definitely recommend BCC to everyone!"
MJ
"Black Crow Expert Cleaning is betrouwbaar, flexibel, creatief en veelzijdig. Ze is thuis in vele markten zoals schoonmaken, maar ook tuin, strijken en stylen. En zelfs goed met honden en kinderen! De kinderbedden zijn vaak bedekt met knuffels. speelgoed en bloemen. Een verfrissende aanpak en een echte aanrader! "
Jan Joost van Dijk

Neem contact op

WIJ WERKEN 24 UUR / 7 DAGEN PER WEEK

Regelmatige schoonmaak

Wij maken uw huis schoon alsof het van ons is. In feite is de laatste stap in ons wervingsproces dat nieuw opgeleide schoonmakers de huizen van ons managementteam schoonmaken voordat ze aan het werk gaan voor onze klanten. We verwelkomen klanten die een druk leven leiden of die gewoon naar huis willen en het gevoel hebben dat ze in een vijfsterrenhotel zijn. De meeste van onze klanten vragen om strijk-, was- en verschoonbedden. Als u op zoek bent naar een ethisch, veelzijdig schoonmaakbedrijf met uitstekende recensies en geweldige klantenservice en gemotiveerd personeel, neem dan contact met ons op.

Commerciële schoonmaak

Onze kwaliteitsdiensten zullen een geweldige eerste indruk achterlaten bij potentiële klanten en nieuwe medewerkers. Door in een schone en frisse ruimte te werken, voelt uw team zich fysiek en emotioneel sterk. Tot onze klanten behoren accountants- en advocatenkantoren, IT- en mediabedrijven, kunstateliers, medische centra, scholen en hogescholen, bars en restaurants, hotels, fitnesscentra, detailhandelsbedrijven, industrie- en bouwbedrijven, bewonersverenigingen en vastgoedbeheermaatschappijen. Als u op zoek bent naar een kwaliteitsvolle schoonmaakdienstverlener en hoge schoonmaaknormen verwacht van een bedrijf dat om zijn medewerkers geeft, neem dan contact met ons op.

Na bouw werkzaamheden

Deze service is speciaal ontworpen om de rotzooi die achterblijft na renovatiewerken op te vangen. Vooral als u een van de volgende dingen heeft gedaan:

* Nieuwe extensie
* Renovatie
* Keuken- / badkamerarmatuur
* Een muur neergehaald

Of het nu gaat om een simpele opfrissing van de plaats of een grondige revisie, er blijft altijd een bepaald niveau van stof en vuil achter. Om nog maar te zwijgen van de aanhoudende verf-, vernis- en pleisterspatten die uitharden en moeilijk te hanteren zijn. Boek dus gewoon online uw schoonmaakservice na de bouw en laat de specialisten de situatie afhandelen. We sturen zoveel experts als nodig is om de klus te klaren. Ze komen volledig uitgerust en klaar om de leefomstandigheden bij u te herstellen.

Hoe wordt het schoonmaken van de after builders gedaan?

De schoonmakers brengen hun eigen uitrusting en wasmiddelen mee om de dienst compleet te maken. Voor de verschillende vloeren en oppervlakken van de ruimte worden professionele industriële reinigingsmachines gebruikt. Vlekken van renovatiematerialen, zoals verf en gips, worden verwijderd met behulp van speciale reinigingsmiddelen die ze kunnen oplossen. De ramen worden van binnenuit schoongemaakt en het hele pand wordt minstens twee keer gestofzuigd voor het beste resultaat. Sommige vloeren kunnen indien nodig worden gedweild, terwijl oppervlakken en houtwerk allemaal worden gepolijst.

Forensische en misdaad scènes reiniging

Crime and trauma cleaning biedt professionele hoarderreinigingsdiensten. We bieden 24/7 oproepdiensten. Als u een noodgeval heeft, bel ons dan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Er is vaak een mentaal probleemstigma dat aan hamsteraars wordt gehecht. Ons team bestaat uit getrainde en gecertificeerde professionals die het begrijpen. Daarom hanteren we de juiste aanpak en procedure als het gaat om het schoonmaken van hoarder-eigendommen. *
* ons team is vriendelijk en selecteert de juiste manier om schoon te maken, afhankelijk van de unieke vereisten van onze klant. We maken het pand grondig schoon en verwijderen al het vuil en afval. We helpen onze klanten om zich te ontdoen van de slechte geuren en het pand terug te brengen naar een veilige staat. *
* we onderzoeken het pand goed en maken het rommelige pand schoon en maken het bewoonbaar. Bel ons vandaag nog voor meer informatie over onze diensten! *